Over Ons
De Frituurhal
De Frituurhal opgericht in 1977 door Gonny en Henk Waterkamp. Na jaren van hard werken zijn Gonny en Henk nu aan het genieten van hun welverdiende pensioen. De Frituurhal gaat natuurlijk gewoon verder in de familie Waterkamp met als nieuwe eigenaar “Remy”. Met liefde wordt vanaf oudsher friet met de hand gesneden en zelf voorgebakken wat natuurlijk de lekkerste verse friet van Nederland oplevert. Naast onze verse friet maken wij zelf nog diverse andere verse producten zoals onze huisgemaakte hamburgers van de bakplaat.
Heeft u ook al zin om bij ons te komen eten, kom dan gezellig eens langs!
Het eerste Keetje
In 1977 begon een jong en ambitieus stel, Gonny en Henk Waterkamp een friettentje in Eindhoven. Dit groeiende al snel uit tot het begrip het “Keetje” in Eindhoven, dat op de dag vandaag nog bekend is door heel Eindhoven en omstreken.*
Het tweede Keetje
In het jaar 2000 werd het tijd voor iets nieuws. Een groter keetje zodat de mensen gezellig konden blijven eten. Maar wel moest de gezelligheid van voorheen behouden blijven.
Het Keetje nu
In 2019 heeft de 2e generatie Waterkamp het oude keetje een upgrade gegeven naar een luxere en warme eetgelegenheid. Door deze upgrade heeft de Frituurhal nu een huiskamergevoel waar iedereen welkom is en kan genieten van ambachtelijk verse frietjes zoals dit al jaren gedaan wordt bij hen.
De Eigenaar
Remy Waterkamp
Geboren in een horeca familie, dus al heel vroeg er in gerold. Op 10 jarige leeftijd namen mijn ouders ,Gonny en Henk, de Frituurhal over. Ondertussen ben ik 50 jaar geworden en ben ik elke dag nogsteeds met veel plezier aan het frietbakken.